Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap


KM I DRESSYR OCH HOPPNING DIGITALT 2021

 

Nu i höst anordnar vi ett annorlunda KM, nämligen ett DIGITALT KM för medlemmar och de som löst licens för Åsebo RS.

De som får delta är de som löst tävlingslicens för Åsebo RS samt medlemmar. Du skall ha tävlat på minst lokal nivå, i Antikrundan gäller vuxna ryttare som inte tävlat på länge eller tävlat alls. För ridskoleelever som ej tävlat och rider ridskolehäst hänvisar vi till Ridskolecupen som är hösten 2021. 

Hur går det till?

Du anmäler ekipaget till This is a mailto link där du meddelar ryttare, häst och klass samt hur du vill skicka in din film på din ritt. Du kan tex skicka den till mailen eller på Whatsapp till någon av ridlärarna. Har du en Youtube-kanal kan du ladda upp ritten där och skicka länken till oss via mail. Ni har fram till 20/9 att skicka in er ritt. Därefter kommer ritterna bedömas och en vinnare kommer koras i: Hoppning-Häst, Hoppning-Ponny, Hoppning-Antikrundan. Dressyr-Häst, Dressyr-Ponny, Dressyr-Antikrundan.

Regler hoppning

Ekipaget anmäler sig till högsta klass som ekipaget tävlat under det senaste två åren alternativt en klass under. Tex om du tävlar 120 kan du hoppa 110. Banan skall bestå av 9 språng (bansträckningen bestämmer du själv, tips du kan filma en av dina tävlingar) och bedömningen är inverkansbedömning. Du filmar när du hoppar banan och skickar den till oss. Det går även bra att filma på ridlektionen eller under en privatlektion. Prata med din ridlärare.

Regler dressyr

Ekipaget anmäler sig till högsta klass som ekipaget tävlat under det senaste två åren alternativt en klass under. Tex tävlar du MSV.B kan du starta MSV.C. Ni väljer själva om ni vill ha vanlig bedömning eller Ryttartestbedömning. Du filmar ritten i sin helhet och skickar den till oss. Det går även bra att filma på ridlektion om tex alla i din ridgrupp vill rida program, eller så bokar du en privatlektion. Prata med din ridlärare.

 

 

Regler Antikrundan

Hoppning:

För dig som aldrig har tävlat eller om det var väääääldigt länge sedan (10-15år). Du kan starta egen häst eller ridskolehäst/ponny. Höjden är 50 cm och 6 språng. Bedömningen är inverkansbedömning. Du filmar när du hoppar banan och skickar den till oss. Det går även bra att filma på ridlektionen eller under en privatlektion. Prata med din ridlärare. 

Dressyr:

För dig som aldrig har tävlat eller om det var väääääldigt länge sedan (10-15år). Du kan starta egen häst eller ridskolehäst/ponny. Du väljer mellan program LC.1, LB.1 (kortbana) eller LB.3 (långbana). Du väljer vanlig bedömning eller Ryttartestbedömning. Du filmar ritten i sin helhet och skickar den till oss. Det går även bra att filma på ridlektion om tex alla i din ridgrupp vill rida program, eller så bokar du en privatlektion. Prata med din ridlärare.

Pris

150 kr/start (faktureras)

 

 

Vinnarna presenteras på hemsidan och Facebook, foto på vinnarna kommer sättas upp i café. Ni vinner pokal och rosett samt får sitt namn inristat på vandringspokalerna i caféet.

 

Lycka till!

Uppdaterad: 26 MAJ 2021 14:13 Skribent: Catharina Ringaby
E-post: Adressen Gömd

image001

 

          

 Facebook Åsebo

 

 Trafikinfo till Åsebo RS
All trafik via allén till Åsebo RS är förbjuden,enbart med hästtransport vintertid får köra där.

Så hittar du till oss

Postlåda

Skicka här förslag till Åsebo RS vad ni tycker 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Åsebo RS - Ridsport
Mästerbo 34
77595 Folkärna

Kontakt:
Tel: 022656525
E-post: This is a mailto link