Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Ridsportförbundet


Är din nästa roll att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets finansiella redovisning? Vi söker en redovisningsansvarig med placering i den unika arbetsmiljön i Strömsholm.
 
Uttagningarna är klara till ponny-EM i hoppning och fälttävlan, som rids i Strzegom, Polen första helgen i augusti
 
På söndag avgörs finalen i Folksam Elitallsvenska och äntligen är publiken tillbaka på läktarna!
 
Nu är voltigens nomineringar klara till FEI World Championships 2022 i voltige som avgörs i Herning, Danmark den 6-10 augusti.
 
Nu är det klart vilka unga voltigörer som deltar i EM i voltige för junior/young vaulter – Kaposvar, Ungern 28-31 juli.
 
Tävlingssektionen (TS) tog den 9 maj beslut om att D-banbyggare i hoppning får bygga upp till 1.15 på en- och tvåstjärniga tävlingar. TS godkände förändringen från 1 juni 2022.
 
Det är svenskt i topp på världsrankingen i sportkörning för ponny enbet. Johan Herner är ny världsetta.
 
Nu är det klart vilka ekipage som representerar Sverige vid EM för young rider och juniorer i dressyr i Hartpury, Storbritannien den 26-31 juli.
 
Nu är även tredje omgången av Ridsportallsvenskan div I i hoppning klar i Norra zonen. Storbyns Ryttare och Falu RS kan rida i Folksam Elitallsvenska 2023.
 
Team Svea höll undan för USA och vann den trestjärniga finalen i lagtävlingen på söndagen. Finalküren var säker och övertygande och poängen speglade insatsen.
 
Det var spännande in i det sista när Folksam SM i working equitation avgjordes i samband med SM-veckan i Linköping på söndagen. Idamaria Johansson försvarade sitt guld från förra året.
 
Danmark kunde ohotat rida hem förstaplatsen i dressyrens Nations Cup-tävling i Aachen, Sverige avancerade till en tredjeplats och behåller ledningen totalt.
 
Tinne Vilhelmson Silfvén på Esperance följde upp fredagskvällens GP-seger med ytterligare en vinst, i lördagens kür.
 
Nu är det klart vilka ryttare som åker till EM för young rider, junior och children i hoppning, som avgörs den 11-17 juli i Oliva, Spanien.
 
Henrik von Eckermann på Hollywood V blev knappt slagen tvåa när den andra omgången i helgens Global Champions League reds på lördagseftermiddagen. Även Angelica Augustsson var placerad.
 
12

image001

 

          

 Facebook Åsebo

 

 Trafikinfo till Åsebo RS
All trafik via allén till Åsebo RS är förbjuden,enbart med hästtransport vintertid får köra där.

Så hittar du till oss

Postlåda

Skicka här förslag till Åsebo RS vad ni tycker 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Åsebo RS - Ridsport
Mästerbo 34
77595 Folkärna

Kontakt:
Tel: 022656525
E-post: kansli@asebo.se