Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund


Ny chans att skicka klubbens unga blivande ledare på kurs, denna gång förlagd till Vansbro RS i Dala-Järna och efter önskemål från förra årets kursgrupp nu med två övernattningar!
 

Semester

(2022-07-05 19:20)
Distriktets kansli är stängt för semester under veckorna 26-31. Vi har en viss bevakning av e-posten så frågor som inte är akuta kan mejlas men svar kan dröja. För akuta frågor hänvisas till våra förtroendevalda. En skön sommar önskas er alla!
 
Välkomna till Tällberg för en efterlängtad helg för ökad kunskap, en energiboost och värdefullt erfarenhetsutbyte.
 
Måndagen den 3 oktober bjuder vi in till fortbildning i dressyr för diplomerade ridlärare och licensierade tränare med Kristian von Krusenstierna.
 
Eamon Hickey kommer åter till Dalarna den 23 september för att visa oss hur han arbetar med hästar.
 
Distriktets ambition är att vid minst två tillfällen per år erbjuda klubbarnas ledare möjligheten att genomgå Ridsportens basutbildning. Höstens kurs planeras den 22/10 i Insjön.
 
Vilken klubb i Dalarna är bäst på häst? Den 16/10 är det dags igen för våra ungdomar att mötas i kunskapstävlingen Vi i stallet! Denna gång på Svedens gård i Falun-
 
Nu startar vi upp träffar för er som arbetar på distriktets ridskolor och som vill möta kollegor för att byta idéer och erfarenheter!
 
AGRIA Cup Dalarna 2022 går nu mot sin upplösning, några tävlingsdagar kvar att samla poäng på hos Svärdsjö RK, Ludvika RK och Storbyns Ryttare.
 
Ännu ett mångsidigt ekipage har fått sin rosett för deltagande i Ryttarklassikern Dalarna, Agnes Jugas på Sifverrose Safira.
 
När ordinarie anmälningstid gått ut för höstens serier är följande lag anmälda! Det är fortfarande möjligt att anmäla till alla serierna om ni har lag på gång!
 
Helgen 18-19 juni reds finalerna i division III i dressyr för både häst och ponny hos Säterbygdens Ridklubb.
 
Äntligen kunde vi samlas för en fortbildning i hoppning för Jens Fredricson denna soliga onsdag den 20 april på Sveden i Falun!
 
För dig som tagit grönt kort före 2011 och inte har det registrerat i tävlingsdatabasen erbjuder distriktet nu två tillfällen att skriva provet på kansliet.
 
Traditionsenligt delades 2021 års championatsutmärkelser ut på Dalarnas Ridsportförbunds årsmöte den 22 mars.
 

image001

 

          

 Facebook Åsebo

 

 Trafikinfo till Åsebo RS
All trafik via allén till Åsebo RS är förbjuden,enbart med hästtransport vintertid får köra där.

Så hittar du till oss

Postlåda

Skicka här förslag till Åsebo RS vad ni tycker 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Åsebo RS - Ridsport
Mästerbo 34
77595 Folkärna

Kontakt:
Tel: 022656525
E-post: kansli@asebo.se