Hoppa till sidans innehåll

Sommarmedhjälpare


SOMMARMEDHJÄLPARE PÅ RIDSKOLAN!  2022

Är du en ansvarsfull tjej eller kille som vill vara och hjälpa till på ridlägren som hjälpledare i sommar??  Alla medhjälpare får en tröja som visar att man är ledare och ett intyg för framtiden att man varit ungdomsledare.

Du bör vara född -09 eller tidigare för att vara medhjälpare. Som hjälpledare skall du hjälpa barnen att sadla, tränsa och sköta hästarna, du får äta samt fika tillsammans med barnen och vi gör även en hel del roliga aktiviteter tillsammans! Vi åker även och badar med hästarna en dag, då hjälper man till och leder hästarna.

Som tack för hjälpen får du under veckan rida de ridskolehästar som inte går med på ridlägret ibland på ridbanan men mest ute i skogen. Tider måndagarna 8.00–17.00 övriga dagar 9.00–17.00 ni rider sedan era hästar efter det att ridläger barnen har åkt hem. (Detta är en viktig hjälp för oss ridlärare, så det är viktigt att du kollar av hemma att du kan de veckor du skriver i och inte kommer på i sista stund att ni skulle bort)

Låter detta intressant? Fyll då i DENNA LAPP och lämna den på kontoret senast den 30/4 (Du måste vara medlem i klubben) Anmälan på nätet godtas inte då vi måste ha en underskrift av målsman om du är under 18 år. Lappar finns i stallet eller skriv ut denna och skicka till

 This is a mailto link eller Åsebo Ridsällskap - Mästerbo 34 775 95 Folkärna

Uppdaterad: 23 MAR 2020 14:11 Skribent: Catharina Ringaby
E-post: Adressen Gömd

image001

 

          

 Facebook Åsebo

 

 Trafikinfo till Åsebo RS
All trafik via allén till Åsebo RS är förbjuden,enbart med hästtransport vintertid får köra där.

Så hittar du till oss

Postlåda

Skicka här förslag till Åsebo RS vad ni tycker 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Åsebo RS - Ridsport
Mästerbo 34
77595 Folkärna

Kontakt:
Tel: 022656525
E-post: This is a mailto link