Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Vuxengrupp"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vuxengrupp


Åsebo Ridsällskap erbjuder ridning i vuxengrupp för dig över 18 år. Du kan ha egen häst eller ridskolehäst. Alla nivåer är välkomna! Max 5 stycken/grupp.

En vuxengrupp är 45 min. Det gäller från det att gruppen lämnar stallet tills det att gruppen kommer tillbaka till stallet. Kom gärna 20 min innan din ridlektion börjar så att du kan göra iordning din häst.

I en vuxengrupp blandar vi hoppning med markarbete, olika dressyrövningar, sits och balansövningar, uteritt och mycket mer. Men det har visat sig att en av de viktiga delarna är samvaron före och efter passet där vi har härliga stunder i avkopplande miljö. Kom ihåg att det går att söka friskvårdsbidrag av din arbetsgivare då ridning räknas som friskvård!

Gruppen har ett gemensamt upplägg där vi givetvis individanpassar så mycket som möjligt. Vi på Åsebo tycker att det är viktigt att se varje elev som en individ, där alla lär sig i olika takt samt har olika mål.

Åsebo Ridsällskap är en ideell förening där vissa åtaganden är obligatorisk tex cafétjänst samt viss stalltjänst. Mer info under fliken ”Börja rida BOKA här” Hoppas att vi ses!

 

Inga nyheter är skapade

image001

 

          

 Facebook Åsebo

 

 Trafikinfo till Åsebo RS
All trafik via allén till Åsebo RS är förbjuden,enbart med hästtransport vintertid får köra där.

Så hittar du till oss

Postlåda

Skicka här förslag till Åsebo RS vad ni tycker 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Åsebo RS - Ridsport
Mästerbo 34
77595 Folkärna

Kontakt:
Tel: 022656525
E-post: kansli@asebo.se